Цікаві оновлення в Luxor: новий веб-сайт і покращені послуги!📣

Цікаві оновлення в Luxor: новий веб-сайт і покращені послуги!📣

Ніна Лазарєва
Ніна Лазарєва

🏠Шановні роздрібні клієнти, наразі старий сайт було переміщено за адресою https://retail.luxor-ukraine.com.ua/

Ви як і раніше можете замовляти улюблені продукти по приємним цінам з оперативною доставкою додому. При виникненні запитань, будь ласка звертайтесь до наших менеджерів підтримки за номером  0800 200 150.

💼 Також ми раді представити наш оновлений інтернет-магазин для b2b, призначений для оптимізації співпраці з HoReCa клієнтами. Тепер співпрацювати з Luxor так само просто, як замовляти товари для себе додому. Насолоджуйтеся розширеними функціями та функціональними можливостями, адаптованими до потреб вашого бізнесу, водночас відчувши той самий рівень простоти та ефективності, якого ви очікуєте від Luxor.

📞 Маєте запитання чи потрібна допомога в навігації новою платформою? Наша віддана команда готова підтримати вас на кожному кроці. Не соромтеся зв’язатися з нами за номером 0800 200 150, і наші привітні представники з радістю допоможуть вам. Ваше задоволення є нашим пріоритетом, і ми прагнемо надавати оперативну та індивідуальну підтримку, щоб забезпечити безперебійну роботу з Luxor.

У Luxor ми постійно вдосконалюємося, щоб краще задовольняти ваші потреби, незалежно від того, чи є ви роздрібним клієнтом, який шукає зручності, чи партнером b2b, який прагне ефективності. Приєднуйтесь до нас у цій подорожі інновацій і відкрийте для себе світ можливостей разом із Luxor.

Зв’яжіться з нами зараз, щоб дізнатися більше та почати!

Підпишіться на нашу розсилку
Дізнавайтесь першими про нові надходження, пропозиції з обмеженим терміном дії та спеціальні акції. Приєднуйтесь до нашої спільноти досвідчених покупців та будьте в курсі останніх тенденцій та вигідних пропозицій!
Підписка успішно оформлена!
Дякуємо, що приєдналися до нашої розсилки новин! Тепер ви завжди будете в курсі останніх новин, подій та спеціальних пропозицій. Ми цінуємо ваш інтерес до нашого контенту та обіцяємо надавати лише найактуальнішу та найцікавішу інформацію.
Ок, дякую